Тағам

Маусымдық жеміс-жидектерді мұздатудың 7 ережесі

- massaget.kz

Жеміс-жидектерді мұздату — өзіңізді және отбасыңызды қыс бойына дәрумендер қорымен қамтамасыз етудің ең қарапайым әдісі. Мұздатылған жеміс-жидектерді еріткеннен кейін шикі түрінде де, бәліштер мен торттарға салынды ретінде де қолдануға болады. Мұздатылған жеміс-жидектердің пайдалы қасиеттері мен дәмін сақтау үшін не істеу керек?

1. Жидектерді қатырмас бұрын оларды жақсылап жуып, кептіру керек

Жаңа піскен жидектерді қатырмас бұрын оларды жақсылап жуып, қағаз майлықта немесе арнайы центрифуга-ыдыс...


Ұсынамыз